Belediyeden Ücretsiz Wi-Fi hizmeti

Kapaklı Belediyesi, Ücretsiz Wi-Fi hizmetini faaliyete geçirdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Wi-Fi hizmetimiz Belediye Meydanı, Recep Güven Parkı ve Atatürk Anıt?

GÜNDEM 18.03.2019 13:53:00 0
Belediyeden Ücretsiz Wi-Fi hizmeti

Kapaklı Belediyesi, çağın en yaygın gereksinimlerinden biri haline gelen internet hizmetini Kapaklı Halkı'nın hizmetine sundu.

 

"DİĞER BÖLGELERDE DE FAALİYETE GEÇECEK" 

 

Faaliyete başlayan projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İnternet, çağımızın olmazsa olmazlarından biri konumuna geldi. Biz de vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Ücretsiz Wi-Fi hizmetimizi faaliyete geçirdik" sözlerine yer verdi. Pilot bölge olarak Belediye Meydanı'nın seçildiğini ve Ücretsiz Wi-Fi noktalarının Kapaklı'nın diğer bölgelerinde de yaygınlaştırılacağını kaydeden Başkan Mandalı, "Şu anda Wi-Fi hizmetimiz Belediye Meydanı, Recep Güven Parkı ve Atatürk Anıtı çevresinde hizmet veriyor. Belediye Meydanında hayata geçirdiğimiz projemizi hızlı bir şekilde diğer bölgelerimizde de yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

 

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, internet kullanıcılarının ‘UcretsizWifiBelediye’ ağına bağlandıktan sonra T.C. Kimlik No ve telefon numaralarını girerek sisteme kayıt olacağını belirterek "Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra vatandaşlarımız Ücretsiz Wi-Fi hizmetimizi diledikleri gibi kullanabilirler. Yeni hizmetimiz Kapaklı halkına hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ