Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği açıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda tahsis edilen Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği düzenlenen tören ile aÃ

GÜNDEM 17.03.2019 15:42:00 0
Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği açıldı

Çerkezköy Fevzipaşa Kavşağı Parkı Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi’nde bugün saat 14:00’da düzenlenen törene, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altıner Seçkin, Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Klubü Derneği Başkanı ve CHP Belediye Meclis üyesi adayı Koray Malkoç, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

 

 

 

 

“BU AÇILIŞI YAPMAK BİZİM İÇİN BİR GURUR”

 

 

Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin açılış töreninde konuşan Başkan Akay, “Yaklaşık 2 ay önce ocak ayı içerisinde arkadaşlarımızın derneğini ziyaret ettik. Çok güzel bir misafirperverlik ile karşılandık. O gün o güzel birliktelik ile sıcak bir birliktelik çıkardılar bize ve bizde o birliktelikte bir söz vermiştik. Dedik ki; biz derneğimize Çerkezköy Belediyesi olarak destek olacağız. Şubat ayı meclisinde bütün meclis üyesi arkadaşlarımın hepsinin oy birliği ile burada ki alanı cüzi bir miktar karşılığında derneğimize tahsis ettik. Kısa bir hazırlık aşamasından sonra kulübümüzün arkadaşlarımızın, aileleri ile beraber bir araya geleceği böylesine güzel bir alanın açılışında hep beraber bulunuyoruz. Burada olmak, ailelerimiz ile birlikte olacağımız bu güzel alanda bu açılışı yapmak bizim için gurur mutluluk verici. Yine hep beraber, yan yana oluruz, kol kola oluruz, omuz omuza oluyoruz diyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu. Başkan Vahap Akay’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi ile açılış töreni yapıldı. Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği açılış töreni katılımcıların derneği gezmesi ile son buldu.

 

Haber/Seda AKYOL