"Marmaracık, turist akınına uğrayacak"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaracık Mahallesi'nde düzenlenen sabah kahvaltısında vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Yüksel, "Marmaracık Mahallesi'ne yapacağım?

GÜNDEM 15.03.2019 13:54:00 0

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel seçim çalışmaları kapsamından yaptığı kahvaltı buluşmalarında mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunuyor.

 

“10 BİN 600 METREKARE PARKE TAŞ ONARIMI YAPTIK”

 

Başkan Yüksel, "En büyük yatırım insana olan yatırımdır diyerek siz değerli Ergeneli vatandaşlarımızla gece gündüz bir araya gelerek Ergene için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Göreve gelir gelmez mahallelerimizin sorunlarını ele alarak bu sorunları çözüme kavuşturduk, Marmaracık Mahallemize 73 bin 967,98 metrekare parke taş döşeyerek, 10 bin 600 metrekare parke taş onarımı yaptık. Okullara, camilere gerekli bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yine Ergene Belediyemiz yaptı. Bu zaman kadar halkımızın Ergene’de en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz" dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN KONUŞACAĞI BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Yeni dönemde Marmaracık Mahallesi’ne çok büyük hizmetler yapacaklarını da belirten Başkan Yüksel, “Marmaracık Mahallesi’ne yapacağımız en büyük yatırımımız olan Göç anıtı ve Atatürk evi projemiz ile Türkiye’nin konuşacağı bir projeyi hayata geçireceğiz. Turist akınına uğrayacak olan Marmaracık Mahallemizde bu proje ile bölgemizi kalkındıracağız” şeklinde konuştu.

 

Haber/Yakup KARATEPE