"Bizim en büyük yatırımımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza"

Edirne Belediyesi tarafından 17 Mart Pazar Günü, Çocuk Şenliği etkinliği düzenlenecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bizim en büyük yatırımımız,  gel

GÜNDEM 14.03.2019 17:31:00 0

Edirne Belediyesi tarafından 17 Mart Pazar Günü saat 14:00 ile 18:00 saatleri arasında Edirne Belediyesi Kent Ormanı’nda Çocuk Şenliği etkinliği düzenleneceği belirtildi. Başkan Gürkan, Maymun Show’dan, Ateş Yutan Adam’a kadar birbirinden eğlenceli gösterilerin düzenleneceği Çocuk Şenliği’nde çocukların, sanat atölyeleri ile el becerilerini geliştirerek, sokak oyunları oynayarak, doğada vakit geçirebileceklerini ifade etti. 

 

"ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE DAVET ETTİ"

 

 “Bir insanın anavatanı çocukluğudur. Biz çocuklarımızın anavatanına sevgi tohumları ekmek istiyoruz” diyerek sözlerine başlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm çocukları 17 Mart Pazar Günü Edirne Belediyesi Kent Ormanı’nda düzenlenecek olan Çocuk Şenliği’ne davet etti. Çocuk Şenliği’nde çocukların bir nebzede olsa teknolojiden uzaklaşarak, doğayla baş başa kalacağını, aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşayacağını belirten Gürkan, “Maymun Show’dan; Ateş Yutan Adam’a kadar birbirinden eğlenceli gösterilerin düzenleneceği Çocuk Şenliği’nde çocuklarımız, sanat atölyeleri ile el becerilerini geliştirecek, sokak oyunları oynayarak; doğada vakit geçirecek” şeklinde konuştu.

 

“YAŞAM MERKEZİ’Nİ BİR BAŞLANGIÇ OLARAK KABUL EDİYORUZ”

 

Başkan Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak tüm çabamız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın özgür alanlarda büyüyerek, özgür bireyler olması. Bugüne kadar açtığımızı çocuk parkları, onların doyasıya, özgürce oynayabilmeleri için yarattığımız yeşil alanlar; yaşayarak, yaparak ve deneyimleyerek öğrenmeleri için hizmete sunduğumuz Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi ve çocukların çeşitli konularda eğitim alabileceği, sosyal yaşamda kendilerini daha iyi ifade edebileceği kazanımlar elde edeceği Yaşam Merkezi’ni bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Önümüzdeki dönem çocuklarımız için daha fazla çalışmaya onlar için daha fazla üretmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim en büyük yatırımımız çocuklarımıza” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Özge MERİÇ