Kermes ile geri dönüşüme destek

Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen el işi ürünlerinden oluşan kermesin açılı yapıldı. Tekira Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen açılış töreninde Süleymanpaşa Kaym

GÜNDEM 12.03.2019 12:34:00 0
Kermes ile geri dönüşüme destek

Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulu, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kermeste öğrenci ve velilerin ürettikleri alışveriş filesi, takı, biblo ürünlerinin sergilendiği belirtildi. Kermes’in açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Sayın Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, çeşitli okul müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR

 

Kermeslerin birlik beraberliği güçlendiğini ifade eden Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt kermeslere elinden geldiğince destek vererek, el emeği göz nuru çok sayıda işi ile okullara dolayısıyla çocuklara destek sağlamaları adına  bu tür yardımlaşma çalışmalarına imza atmalarından dolayı  mutlu olduğunu belirtti. Kaymakam Yurt, "Süleymanpaşa’da birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olan kermeslerin amacının yardım etmek olduğunu unutmayalım ve öğrencilerimizin eğitim görmesi için destek olmaya devam edelim" dedi.

 

GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK

 

Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Suat Aydın, Okul Aile Birliği Yönetimi ve velilere teşekkür etti. Suat Aydın, "Kermesteki amacımız tabi ki  okulumuza yapacağımız işler için kaynak temin etmek. Ancak bunun yanında devletimizin uygulamaya koyduğu ambalaj olarak naylon poşet yerine geri dönüşümlü ürünler kullanma uygulamasına destek vermek. Bu sebeple ürünlerimizin büyük kısmını file ve bez torba oluşturuyor" ifadelerine yer verdi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Okul Müdürü Suat Aydın'ın konuşmasının ardından emeği geçenlere teşekkür ederek bol kazançlar dileği.

 

Haber / Seda AKYOL