Kapaklı meclisi son kez toplandı

Kapaklı Belediye Meclisi 2014-2019 döneminin son toplantısını bugün saat 16:00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yaptı. Bahtiyar Büyükbüce, Arzu Özdemir, Sevgi Aksoy

GÜNDEM 6.03.2019 17:20:00 0
Kapaklı meclisi son kez toplandı

5 yılda hep birlikte Kapaklı’ya çok kıymetli görevler yaptıklarını dile getiren Başkan Mandalı, meclis üyeleriyle uyumlu bir çalışma süreci geçirdiklerini belirtti. İrfan Mandalı’nın açılış konuşmasının ardından İmar Komisyonu’na havale edilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Atatürk Mahallesi 2060-2061 adalar ile 278 ve 280 numaralı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğinin onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi. Atatürk Mahallesi 225 ada 10 nolu parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği, komisyon raporu doğrultusunda oybirliği ile kabul edilirken, Atatürk Mahallesi 2000-2001 numaralı adalara ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği de oybirliği ile kabul edildi.

 

 

 

HELALLİK İSTEDİ

 

Fatih Mahallesi ile Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan planlı sanayi alanlarında Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde belirlenen bina çekme mesafelerinin uygulamasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve plan açıklama raporları değişikliğinin, onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilmesi oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından konuşma yapan AK Parti Grup Sözcüsü Metin Kanat, acısıyla tatlısıyla 5 yıllık dönemi tamamladıklarını belirterek “Kalbini kırdığımız arkadaşımız varsa hepsinden helallik istiyoruz” dedi. Kanat, 31 Mart seçimlerinin ülkemize ve Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti. Mecliste üyelerle sıkıntı yaşamadıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da her meclis üyesinin Kapaklı’ya bir şeyler katmaya çalıştığını dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ