"Yaptığım İşte En İyisiyim"

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından "Yaptığım İşte En İyisiyim" projesi kapsamında düzenlenen Meslek Edindirme Kursu'nu başarıyla tamamla

GÜNDEM 6.03.2019 16:59:00 0
"Yaptığım İşte En İyisiyim"

Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi’nde (SODAM) düzenlenen sertifika törenine; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, İŞKUR Müdürü Yaşar Esen katıldı.

 

"EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ"

 

Düzenlenen sertifika töreninde konuşan Vali Yıldırım, "Sizler öncelikle birer anne ve anne adayısınız. Anneler, aynı zamanda çocukların ilk öğretmenleridir. Dolayısıyla sizler ne kadar çok bilgili olursanız çocukları da o kadar güzel yetiştirirsiniz. O çocuklar öncelikle ailelerine, kendilerine, topluma ondan sonra Tekirdağımız’a, ülkemize ve tüm insanlığa faydalı bir insan olurlar. Bunların temelini sizler atacaksınız. Onları ilk yönlendiren sizlersiniz. Onun için biz, sadece eğitim görmüş anneleri, sadece kendilerini eğiten insanlar olarak görmüyoruz. Aynı zamanda geleceğimizi, çocuklarımızı teslim edeceğimiz kişiler olarak görüyoruz. O yüzden sizlerin eğitimi çok önemlidir. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu cesareti gösterip ben de varım bu işin içerisinde, ben de bu toplumun bir bireyiyim ve faydalı olmak istiyorum dediğiniz için, bununla birlikte başkalarına da örnek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Tören, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Protokol Üyeleri tarafından Saç Bakım Kursu'nu başarıyla tamamlayan 18 kursiyere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ