EATON Hidrolik Çelik Telli Tesisi törenle açıldı

EATON Türkiye, Çerkezköy fabrikası tarafından kapasiteyi artıracak Hidrolik Çelik Telli Tesisi, EATON Hidrolik EMEA Başkanı Ben Bryson ve EATON Türkiye Genel Müdürü Aron Bensason'un da katıldığı

GÜNDEM 5.03.2019 18:18:00 0
EATON Hidrolik Çelik Telli Tesisi törenle açıldı

EATON Türkiye Çerkezköy Fabrikası’nda bugün 13:30 – 15:00 saatleri arasında düzenlenen Hidrolik Çeliktelli Tesisin açılışına EATON EMEA Başkanı Ben Bryson, EATON Türkiye Genel Müdürü Aron Bensason, EATON Türkiye Çerkezköy Fabrika Müdürü Zeki Dinç, personeller ve çok sayıda çalışan katıldı.

 

 

 

“İŞ GÜVENLİĞİ AÇISINDAN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI YAPTIK”

 

Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan EATON Türkiye Çerkezköy Fabrika Müdürü Zeki Dinç, “Bu bina 14 ay önce bir mamul depoydu. Depoyu dışarıya çıkarttık, buraya yeni çelikten örme makineleri getirdik ve üretime başladık. Yeni makine kurmakla, yerleştirmekle işimiz bitmiyor. Daha güvenli bir ortam oluşturmak için de çabalarımız devam ediyor. Birçok konuda güvenlik açısından, iş güvenliği açısından iyileştirme çalışmaları yaptık. Proseş Akışını iyileştirdik. Esas iş bundan sonra siz değerli operatör arkadaşlarıma düşüyor. Bu temiz ortamı, bu verimli çalışmayı, kaliteyi, üretimi sürdürmek ve daha ileriye taşımak sizin vazifeniz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hatta üzerine çıkan ürünleri üretmek sizin sorumluluğunuzdadır” dedi.

 

 “2 YILDA ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPILDI”

 

Müşteri memnuniyeti için çok ciddi yatırımlar yaptıklarından bahseden EATON Türkiye Genel Müdürü Aron Bensason da, “Yeni Hidrolik Çelik Telli alanımız, EATON Global’in ve müşterilerimizin bize duyduğu güvenin bir eseri. İhracat yaptığımız 80 ülkedeki müşterilerimize daha hızlı ve daha kaliteli üretim yapmamızın anahtarı olacak bu yeni alanımıza yapılan yatırımda yurt dışındaki yöneticilerimizin bize duydukları güven ve verdikleri destek için teşekkür ederiz. Kapasitemize ilave katkı sağlayan bu tesisin kurulması için yöneticiler olarak kararı almamızın ardından EATON Global’deki yöneticilerimiz de gerekli onayları hızlıca verdiler ve 1 yıldan kısa sürede böylesi özel bir tesise sahip olduk. EATON Türkiye yöneticileri olarak bir rüyamızın gerçek olduğunu söyleyebilirim. Zamanında ve hızlı teslimat isteyen müşterilerimize burası sayesinde 10-12 hafta içerisinde teslimat yapabileceğiz. Tesis kurulurken, EATON’un kültüründe yer alan iş sağlığı ve güvenliği konularını da göz ardı etmeden tüm tedbirleri uyguladık” dedi.

 

“BU İŞE GELDİĞİMİZ GİBİ GERİ DÖNECEĞİZ”

 

EATON kültüründe en önemli prensiplerinden birinin çalışan sağlığı olduğunu kaydeden Aron Bensason “Bütün dünyada söz sahibi olmak çok güzel ama her şeyden önce ailelerimize verdiğimiz bir söz var. Bu işe geldiğimiz gibi geri döneceğiz. En ufak bir kaza bizim tolere edebileceğimiz bir durum değil. Bunun için çok ciddi adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bu yatırımların hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimize tüm çalışanlarımıza, tüm EATON ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

“PLANLANAN MALİYETLE VE PLANLANAN ZAMANLA TAMAMLANDI”

 

EATON Hidrolik EMEA Başkanı Ben Bryson ise açılışta yaptığı konuşmada, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu alan uzun yıllardır planlanmaktaydı ve kararın alınmasından daha 1 yıl bile geçmeden hepimiz için gerçek oldu. Dünya standartlarında hidrolik hortum üretimi yapan tesisin bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gördüğünüz tesisi kurarken elbette kapasite artışı hedefliyorduk ama bizim için bundan da önemlisi kaliteydi. Şu anda EATON’un en gurur veren tesislerinden biri olduğunu düşündüğüm Hidrolik Çelik Telli tesisimiz sıfır hata ve maksimum verimlilikle çalışıyor. Buna ilave olarak iş sağlığı ve güvenliği alanında da örnek teşkil eden yeni tesisimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim çünkü tam istendiği gibi ve zaman planına uyularak tamamlandı” dedi. Burayı inşa ederken ve burada üretim yaparken tüm tesisteki ve tüm fabrikadaki kaliteyi daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini dile getiren Ben Bryson “Sadece büyümek için, bu kapasite için değil aynı zamanda müşterilerimize daha kaliteli ürün sağlayabilmek için açtığımız bir tesis. Bu bina Çerkezköy’de daha fazla yapılacak yatırımın bir yıldızı olacak. Şirketimizi 2019 ve daha sonrasına götürürken şirketimiz içinde oldukça gurur verici bir yatırım ve başarı” ifadelerini kullandı.

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

Konuşmaların ardından EATON Türkiye Çerkezköy Fabrika Müdürü Zeki Dinç, EATON Hidrolik EMEA Başkanı Ben Bryson, EATON Türkiye Genel Müdürü Aron Bensason tarafından açılış kurdelesi ve pasta kesilerek tesisin açılışı yapıldı. Açılışın ardından davetliler tesisi gezdi.

 

Haber / Seda AKYOL