8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Kapaklı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliğe halkı davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Recep Güven Parkında gerçekl

GÜNDEM 5.03.2019 12:52:00 0
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Etkinliklerle ilgili bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Dünya Emekçi Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır" dedi.

 

SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEK

 

Kapaklı Belediyesi olarak bu anlamlı günde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle 8 Mart Cuma günü, 14:00 – 17:00 saatleri arasında Recep Güven Parkında gerçekleşecek olan programımıza tüm halkımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Etkinlikler kapsamında Sevtuğ Kasapbaşoğlu konseri ve ‘Kapaklı’nın Kadın Renkleri’ isimli fotoğraf sergisi düzenleneceği ve vatandaşlara  sürpriz hediyeler verileceği kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ