"Yarının doğasını bugünden yaratacağız"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, tüm insanların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam hakkı olduğunu belirterek açıklamada bulundu. Başka Sarıkurt, doğaya ve tüm canlılara saygılı bir

GÜNDEM 4.03.2019 14:20:00 0
"Yarının doğasını bugünden yaratacağız"

Çorlu Belediye başkanı Ahmet Sarıkurt, çevrenin korunması, kirliliğin önlenmesi ve çevre sorunlarının çözümü konusunda çok hassas olduklarını belirterek "Çorlu'da yarının doğasını, bugünden yaratacağız. İnsana, doğaya ve tüm canlılara saygılı bir belediyecilik anlayışıyla, hemşehrilerimize vatandaş ve çevre odaklı, çağdaş belediyecilik hizmetleri sunacağız. Hemşehrilerimizin temiz bir çevrede yaşamasını güvence altına alarak yaşam kalitelerini arttırmak temel hedefimiz olacak" dedi.

 

TEMİZ ÇORLU, TEMİZ ÇEVRE VE TEMİZ NEFES

 

Yarının doğasını bugünden yaratarak çevre kirliliğinin oluşmadan önlenmesini sağlayacaklarını belirten Başkan Sarıkurt, "Bu konudaki toplumsal hassasiyetlerin farkındayız ve bu bizi oldukça mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin çevre konusundaki duyarlı ve bilinçli tavrı, bizim de kararlılıkla bu konuda takipçi ve icracı olmamızda motivasyon kaynağı oluyor. Yarının doğasını bugünden yaratarak çevre kirliliğinin oluşmadan önlenmesi ve azaltılmasına yönelik bir yönetim anlayışı içerisinde, misyonumuz ‘Temiz Çorlu, Temiz Çevre ve Temiz Nefes’ olacak" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Seda AKYOL