Biz koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız

Karaağaç Mahallesi'nde düzenlenen aday tanıtımı programında vatandaşlarla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ekibiyle birlikt

GÜNDEM 3.03.2019 20:00:00 0
Biz koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Karaağaç Mahallesi sakinleri ile buluştu.

 

 

“KENDİSİNİ DESTEKLİYORUZ”

 

Pazar günü saat 11:00’da Karaağaç Halı Sahası’nda düzenlenen kahvaltının ardından saat 14:00’da da Karaağaç’taki belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. Karaağaç Mahallesi’nde yaşayan ve millet ittifakının meclis üyesi listesinde yer alan Kemal Kenar, Tahsin Aras, Ergin Yıldırım, İbrahim Arslan, Turgay Han, Gözde Turhan ve Bekir Atak’ın tanıtıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, millet ittifakı olarak bu seçimlerde yola çıktıklarını ifade ederek “İnşallah İYİ Parti’nin de destekleriyle Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yeniden başkan olacaktır. Kendisini destekliyoruz. Bizim başkanımız İrfan Mandalı’dır” dedi.

 

 

 

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti ile yerel seçimler öncesi yollara düştüklerini belirterek “Karaağaç, Kapaklı’nın arka bahçesi değil ön bahçesi oldu. Önümüzdeki süreçte de meclis üyesi adaylarımızın tecrübesi ile bu hizmetlerin artarak devam edeceğinden şüpheniz olmasın” dedi. Karaağaç Mahallesi’nde yaşayan Kapaklı Belediye meclis üyesi adayları Kemal Kenar, Tahsin Aras, Ergin Yıldırım, İbrahim Arslan, Turgay Han, Gözde Turhan ve Bekir Atak’ın konuşmalarının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı konuşmasına “Seni boydan boya sevmişim, ta Kars'a kadar Edirne'den. Toprağını, taşını, dağlarını fırsat buldukça övmüşüm” sözleri ile başladı.

 

“BİR TÜRKİYE MOZAİĞİ VAR”

 

Kapaklı’nın adeta bir Türkiye mozaiği olduğunu söyleyen Mandalı “Şairin de dediği gibi; ‘Edirne’den Kars’a kadar’ birçok vatandaşımız var burada. Erzurumlusu, Karslısı, Muşlusu, Tokatlısı, Trakyalısı herkes burada bugün” dedi. Karaağaç'ta geçmiş dönemlerde belde belediye başkanlığı yapan Onur Karahanlar, İsmet Şimşek ve Özkan Yücel’e de teşekkür eden Mandalı, bugüne kadar 6 program yaptıklarını, programlarda ortak değer olan anlı şanlı Bayrağı dalgalandırmaya özen gösterdiklerini belirterek “Birilerinin zoruna gitse de bu geleneğimizi sürdürmek istiyorum” dedi. Herkesin elindeki bayrağı dalgalandırmasını isteyen Mandalı ‘Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa’ şarkısı eşliğinde oynarken, şarkıya katılımcılar da hep bir ağızdan eşlik etti.

 

“KARDEŞ GİBİ YAŞIYORUZ”

 

Başkan Mandalı, Kapaklı’ya güzel hizmetler getirdiklerini ifade ederek Karaağaç Mahallesi’nde kolektör hattını yaparak mahalleyi kötü kokudan arındırdıklarını belirtti. Mandalı “Bizleri eleştiriyorlar. Bunlar gerçekten hizmetten anlamıyor. İnsanları bölüştürmeye çalışıyorlar” dedi. Karaağaç Mahallesi’nde 15 metrelik yola cephesi olan alanların ticari+konut alanı olduğunu belirten Mandalı “Devlet Türkiye’de beka sorunu var diyor. Kapaklı tüm mahalleleriyle birlikte birlik beraberlik içinde yaşıyor. Bizde beka sorunu yok. Ayrı, gayrı, ötekileştirme yok. Bizler burada hepimiz kardeş gibi yaşıyoruz” dedi. Ekibiyle birlikte herkesi kucakladığını söyleyen Mandalı “Biz bazıları gibi koltuk sevdalısı değiliz. Biz hizmet aşkıyla geldik. Kapaklı’yı bugüne kadar nasıl hizmet götürdüysek yarın da götürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“O KİŞİLERE ŞİMDİ OY MU VERECEKSİNİZ?”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı termik santral ile ilgili de konuşarak “Termik santral kurulacağı zaman vatandaşlarımıza ‘Gelin hep birlikte bunun için mücadele edelim. Bu duruma karşı çıkalım. Termik santrali kurdurmayalım’ dedik. Bazı arkadaşlar ise ‘Benim geleceğim ile ilgili planlarıma sebep olur ve beni aday göstermeyebilirler’ dediler. ‘Vatandaş hastalanacak’ dediğimizde ‘bana ne’ dediler. O kişilere şimdi siz oy mu vereceksiniz?” dedi.

 

“BU GEMİDE HEPİMİZ VARIZ”

 

Yapılacak çok işlerinin olduğunu dile getiren Mandalı, Çerkezköy ve Kapaklı’da 11 bin 800 işsiz vatandaşın olduğunu belirterek “Bu gemide AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti batmayacak. Bu gemi su almaya başladığında 82 milyon vatandaş batacak. Biz bu geminin batmasından değil, refah seviyesinin yükselmesinden yanayız” dedi. Mandalı’nın konuşmasının ardından salondakiler hep birlikte ay yıldızlı bayrakları dalgalandırırken, törenin yapıldığı halı saha bayraklarla adeta kırmızıya boyandı. ‘Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa’ şarkısı eşliğinde oynayan Başkan Mandalı, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Programa Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Millet İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları Turgay Han, İbrahim Arslan, Ergin Yıldırım, Tahsin Aras, Bekir Atak, Gözde Turhan, Kemal Kenar’ın yanı sıra Kapaklı Kars Gülyüzü Köyü Dernek Başkanı Bülent Demir, Kapaklı Kars Bozyiğit Köyü Dernek Başkanı Mehmet Öztürk, Kapaklı Tokat Sulusaray Balıkhisar Köyü Dernek Başkan Fatih Yelkaya, Kapaklı Tokat Ballıkaya Köyü Derne Başkanı İlyas Avcı, Kapaklı Yozgat Elmalı Köyü Dernek Başkanı Murat Gülışık, Kapaklı Ardahanlılar Dernek Başkanı Selçuk Gündoğdu, Kapaklı Karağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Alkan, Kapaklı Karağaç Spor Kulüp Başkanı Onur Karahanlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU