8 Mart'a coşkulu kutlama

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Saat 19:00'da Veliköy Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan programda ikramla

GÜNDEM 3.03.2019 17:45:00 0
8 Mart

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  programa ilçe merkezinden ve Kızılpınar Mahallesi’nden katılacaklar için ücretsiz servis kaldırılacağını belirterek, eğlence programına tüm kadınları davet etti. Akay, “Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakarlığı ve duyarlığı temsil eden kadınlarımız toplumunun temel taşlarıdır. Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakar kadınlarımızın bu vesile ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Tüm kadınlarımızı düzenleyeceğimiz eğlence programına bekliyoruz”  dedi.

 

SERVİS KALDIRILACAK

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan eğlence programı için saat 17.30’da Bağlık Mahalle Evi önünden, saat 18.00’da da Çerkezköy Belediyesi ve Kızılpınar Kültür Merkezi önünden ücretsiz servis kaldırılacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ