Milletvekili Kaplan: 31 Mart akşamına kadar arkasındayız

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat 4'üncü seçim bürosunu açtı. Açılışta konuşan İYİ Parti Tekirdağ Mil

GÜNDEM 3.03.2019 15:53:00 0
Milletvekili Kaplan: 31 Mart akşamına kadar arkasındayız

Gündoğdu Mahallesi Çiftlikönü Caddesi’ndeki seçim bürosunun açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İsmail Öztürk, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Ekmrem Eşkinat “Allah birliğimizi bütünlüğümüzü bozmasın. Allah İYİ Partili kardeşlerimizle elle ele gönül gönüle çalışmaktan mahrum etmesin” temennisinde bulundu. Bir takım toz bulutları kalkınca gerçeğin ortaya çıktığını dile getiren Eşkinat,  “Tekirdağ, ittifakına millet olarak sahip çıkacak” diye konuştu.

 

“MİLLET İTTİFAKI ADINA BURADAYIM”

 

Açılışta konuşan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan da millet İttifakı adına burada olduğunu belirterek “Bundan sonra Tekirdağ’da 31 Mart akşamına kadar Ekrem Başkanın arkasındayız, destekçiyiz” dedi. Cumhuriyetin temel değerleri için işbirliği içinde olduklarını kaydeden Kaplan, “Milli olan ne kadar önerge verdiysek reddettiler. Türk’üm, doğruyum demekten çekiniyorlar. Biz bu adamlara karşı birlik ve beraberliklerimizi korumak için birlikteyiz. Evet beka sorunu var. Bu adamları başımızdan götürdüğümüz zaman ülkede beka sorunu kalmayacak” ifadelerini kullandı.

 

“MİLLET GEREKEN DESTEĞİ VERECEKTİR”

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da açılışta yaptığı konuşmada “Martın sonu bahar. 31 Mart akşamına kilitlendik. 31 Mart akşamı balkon konuşmasını birlikte yapacağız” dedi. Açılışta son konuşmayı CHP Sözcüsü Faik Öztrak yaptı. Ekonomi politikaları üzerinden hükümeti eleştiren Faik Öztrak, “Bu beraberlik 24 Haziran seçimleri öncesi başladı. Bu gidiş gidiş değil dedik. Türkiye tek adam rejimine gidiyor. Milleti kuyruğa soktular. Kendilerinden olmayanı terörist ilan ettiler. 31 Mart’ta milletimiz kendi ittifakına, millet ittifakına gereken desteği verecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Özge MERİÇ