Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan park ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "26 mahallemizin 26'sında da park ala

GÜNDEM 1.03.2019 16:34:00 0
Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Atış Poligonu, Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi gibi projelerin yanı sıra semt parkları, çocuk oyun alanları, spor, yürüyüş alanları, yeşil alanlar gibi pek çok çalışmaların yapıldığını ve toplamda 190 bin 022,55 metrekare park alanı projesinin faaliyete geçirildiğini dile getirdi. 

 

"PARK ALANLARI OLUŞTURDUK"

 

Çorlu’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak, vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "İnsana, doğaya ve tüm canlılara saygılı bir belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz yeşil alan ve park projelerimiz doğrultusunda çocuklarımızın keyifli zaman geçirecekleri, vatandaşlarımızın ise dinleneceği, spor yapacağı parklarımızı hizmete açmaya devam ediyoruz. 26 mahallemizin 26’sında da park alanları oluşturduk" dedi.

 

100'Ü AŞKIN PARK ALANI MEVCUT

 

Başkan Sarıkurt bugün Çorlu genelinde 100’ü aşkın park alanının mevcut olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, "Bir yandan yeni park alanları oluşturmaya devam ederken bir yandan da mevcut parklarımızda iyileştirme ve düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Çorlu’muzun daha yeşil bir kente dönüşmesi için el birliğiyle çalışmayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın Çorlu’da yaşamaktan mutlu olacağı, rahat nefes alacağı bir kent yaratmak en büyük gayemiz. Çorlulu hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU