Demircan: Biz milletin partisiyiz

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut beraberinde BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, İlçe Başkanı Cengiz Demir, BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları ve par

GÜNDEM 27.02.2019 16:05:00 0
Demircan: Biz milletin partisiyiz

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, İl Başkanı Turan Demircan, İlçe Başkanı Cengiz Demir, BBP Belediye Meclisi Üyesi Adayları ve partililer Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili Hüseyin Bahar ve oda yönetimi tarafından kapıda karşılandı. Ziyarette, 23 yıl odanın başkanlık görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa eden Ali Bozdağ da hazır bulundu. 

 

"KARŞILIKSIZ OLARAK GÖREV YAPIYORUZ"

 

Ziyarette konuşan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, oda yönetimine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Seçimlerin gelip geçici olduğunu, seçim sonunda da birlikteliklerinin aynı şekilde devam edeceğini söyleyen “Çerkezköy hepimizin evi ve başka gidecek yerimiz yok” dedi. Meydanların artık güçlüden yana olmaya çalıştığını kaydeden Bulut “Biz karşılıksız olarak bu partide görev yapıyoruz. Kirli siyaset insanlara bir şey kazandırmaz. Bel altı siyaset yapmıyoruz ve yapmayacağız. Biz yapacaklarımızı yani projelerimizi anlatacağız” dedi. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Hüseyin Bahar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çıktığınız yolda da başarılar dileriz” dedi.

 

MECLİS ÜYELİĞİNİ KABUL ETMEDİM

 

Bir süre önce AK Parti Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeliği için oda başkanlığından istifa eden Ali Bozdağ da “Cumhur ittifakı adayı olan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva beni belediye meclis üyeliği için davet etti. Ancak sıralamada bana verilen ilk sıranın MHP’nin adayı Koray Önsel’e verilmesi nedeniyle meclis üyeliğini kabul etmedim. Oda seçimlerinde de söylediğim gibi bu benim son dönemim. Gelecek arkadaşların görevini daha iyi yapması ve çalışması, onların bu görevi almaları için onlara yol açtım. Şimdi benim yerime bakan kardeşim Hüseyin Bahar da yirmi yıldan bu yana yönetimde ve odamız emin ellerde. Seçimlerin ilçemize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

"BİZ MİLLETİN PARTİSİYİZ"

 

Ziyarette BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de bir gazetede Büyük Birlik Partisi ile ilgili yazılan yazıya atıfta bulunarak “Bizim partimiz satılık parti değildir. Biz birileri gibi kalemini satan yerlerde olmadık, olmayız. Hiçbir yere de yamanmadık. Biz milletin partisiyiz. Partimizin Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı’nın Sivas’ta yaptığı konuşmadan sonra bitmiştir. Biz kendi adaylarımız ve kendi partimizle ve bayraklarımızla seçime giriyoruz. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda sadece 30 Büyükşehir ve Güneydoğu’nun bazı bölgelerinde Cumhur ittifakını destekleyeceğiz” dedi.  Anadolu ateşini yaktıklarını dile getiren Demircan “1 Nisan’dan sonra buradayız, bizde asıl olan vefadır. Bizde satılık teşkilat da yok satılık oy da yok. Biz meydanlarda olacağız. İleri geri konuşmalara da müsaade ettirmeyiz. Bizler de konuşmayacağız. Eksiklikler varsa söyleriz. Birisinin parası varmış, birinin yokmuş o bizi ilgilendirmiyor. Biz kimseyi o şudur budur diye eleştirmeden projelerimizle varız" dedi.  

  

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU