Mavi Bayrak Sloganları değerlendiriliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Temiz Çevre, Temiz Kumsallar, Mutlu Yarınlar" projesi kapsamında Tekirdağ'ın mavi bayrak sloganın belirlenmesine yönelik düzenlenen yarışmada sloganlar deÄ

GÜNDEM 25.02.2019 16:03:00 0
Mavi Bayrak Sloganları değerlendiriliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,  Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2018 yılı Küçük Ölçekli Mali Altyapı Destek Programı Proje Teklif Çağırısı sonucunda başarılı olan "Temiz Çevre, Temiz Kumsallar, Mutlu Yarınlar" projesi kapsamında Mavi Bayrak Slogan yarışması düzenledi. Sadece Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi'nin personellerinin katılımına açık olan ve katılma tarihi 21 Şubat'ta son bulan yarışmada, sloganların değerlendirilme süreci başladı.

 

8 MART TARİHİNDE AÇIKLANACAK

 

Mavi Bayrak Slogan Yarışması'nın sonuçları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Basın Yayın Şube Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık, Edebiyat öğretmeni ve Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Edibe Akçakaya, Şarköy Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Özgür Aydın, Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ufuk Bozan ve TÜRÇEV İzmir ve Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Doğan Karataş'tan oluşan seçici kurul tarafından 8 Mart tarihinde duyurulacak. Ödül töreni ise 5 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ halkına daha temiz kumsallar kazandırmak adına yaptığımız çalışmalar başarılı bir şekilde devam ediyor. Ben, slogan yarışmasına katılan herkese başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ