'Daha modern bir Kapaklı için çalışıyoruz'

Kapaklı'yı daha modern bir görünüme kavuşturmak için asfalt yol, beton yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Mimar Sinan Maha

GÜNDEM 22.02.2019 17:14:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında çeşitli sokak ve caddelerinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Mandalı, hasar gören ve bozulan bazı yolların da bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını belirtti.

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk Mahallesi’nde Ekin ve Nesrin Sokak, Cumhuriyet Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çeşme Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarını tamamladığını söyleyen Başkan Mandalı, Atatürk Mahallesi’nde de Güvenç Sokak ve Kuru Sokak’ta beton yol yapımının tamamlandığını belirtti.

 

“KALDIRIM DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR”

 

Karaağaç Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren İrfan Mandalı, Anafartalar Caddesi ve Karacaoğlan Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını, diğer bölgelerde ise yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Mandalı, Mimar Sinan Mahallesi’nde yaklaşık 5 dönümlük bir alanda konumlandırılan ve içerisinde çocuk oyun alanları, fitness aletleri, koşu yolları, yeşil alan ve basketbol sahası bulunan parkın etrafında kaldırım düzenleme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili de açıklama yapan Başkan Mandalı, çocukların güvenli bir şekilde eğlenip spor yapabilecekleri, vatandaşların günün yorgunluğundan uzaklaşarak sosyalleşebilecekleri parkın etrafında kaldırım düzenleme çalışması yaptıklarını belirterek Kapaklı’nın daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU