Çocuklar istismara karşı bilinçlendiriliyor

Kapaklı Belediyesi tarafından 5 – 9 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen "İstismara karşı bilinçlenme" eğitimleri devam ediyor. Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın tarafından ve

GÜNDEM 21.02.2019 16:51:00 0
Çocuklar istismara karşı bilinçlendiriliyor

Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın tarafından düzenlenen seanslarda 5 – 9 yaş arası çocuklar istismara karşı bilinçlendiriliyor.

 

BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

 

Çocukların istismara karşı bilinçlenmesi kapsamında ilk olarak 21 – 28 Ocak 2019 tarihleri arasında başlattılan ‘İstismara karşı bilinçlenme’ seanslarının vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Çocuklarımızın istismara karşı bilinçlenmesi için bu seanslarımız devam ediyor. Vatandaşlara dair sorumluluklarının bilincinde olan ve bu doğrultuda Kapaklı halkının her alanda en iyi hizmeti alması için gayret gösteren Belediyemiz, bu kapsamda vermiş olduğu psikolojik destek hizmetlerine devam ediyor" şeklinde konuştu.

 

İSTİSMARA KARŞI SESSİZ KALMA

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına planlamış olduğumuz hizmetlerden biri olan ‘İstismara karşı bilinçlenme’ toplantıları devam ediyor. Çocuklarımızın bilinçlenmesi ve çocuk istismarına karşı sessiz kalmaması için düzenlenen seanslar Kapaklı Belediye Hizmet Binası 9. katında faaliyet gösteren Psikolojik Danışmanlık Servisi’nde düzenleniyor" sözlerine yer verdi. Başkan Mandalı, vatandaşların “444 89 59 – dahili 205” numaralı telefonu arayarak etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve randevu alabileceğini kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ