Korkutan yangında 15 kişi hastaneye kaldırıldı  

Kapaklı Atatürk mahallesi İstiklal Caddesi Aşıklar Sokak'ta bulunan beş katlı apartmanın zemin katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Apartman sakinleri yangın merdiveninin olmadığı binada it

GÜNDEM 20.02.2019 17:21:00 0
Korkutan yangında 15 kişi hastaneye kaldırıldı  

Kapaklı Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokakta Satılmış ailesinin oturduğu 5 katlı apartmanın giriş katındaki dairede çocuk odasında yangın çıktı. Dumanların kısa sürede bütün apartmanı sardığı yangında İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken, bir yandan da dumana maruz kalan bina sakinlerini kurtarmaya çalıştı.

 

DUMANDAN ETKİLENEN 15 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

 

İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından yangın söndürürken, yangının çıktığı dairede yaşayan Satılmış ailesinin fertleri 4 yaşındaki Alican Satılmış, 2 yaşındaki Serkan Satılmış ve anneleri Hanım Satılmış ile dumandan etkilenen 15 kişi 112 ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yangını haber alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.Hastaneye kaldırılanlarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken,  Kapaklıİlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ