Mesleki Yeterlilik Belgesi telafi sınavı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgesi İnşaat Alanı teorik alan telafi sınavı yapıldı.  

GÜNDEM 20.02.2019 14:43:00 0
Mesleki Yeterlilik Belgesi telafi sınavı yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iştiraki olan MEYBEM A.Ş. firması uzmanları gözetiminde Mesleki Yeterlilik Belgesi İnşaat Alanı kapsamında teorik sınav yapıldı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen sınav sonunda başarılı olan adaylar Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebilecekleri belirtildi. Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için sınavlara giren adayların başarılı olmaları sonucunda sınav ücretlerinin işsizlik fonundan kendilerine iade edileceği kaydedildi.

 

MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANACAKLAR

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "MEYBEM A.Ş tarafından Odamız işbirliğiyle ilçemizde gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olan adaylar ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazanacaktır. Devletin teşviki ile yapılan sınavlardan tüm meslek mensuplarının başarılı çıkacağını umut ediyorum. Üye firmalarımızda çalışanların Mesleki Yeterlilik Belgesi alması için Odamız olarak her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Firmalarımız ve meslek mensupları bizimle iletişime geçsinler" sözlerine yer verdi. 

 

Haber / Seda AKYOL