"AK Parti ile ortak liste çıkartacağız"

Çerkezköy'de yaşayan Fahrettin Budak Milliyetçi Hareket Partisi'nden Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı. Budak'ın aday adaylığı dosyasını

GÜNDEM 18.02.2019 17:15:00 0

Çerkezköy’de yaşayan Fahrettin Budak, MHP’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı. Çerkezköy’e hizmet etmek, tecrübelerini belediye meclisine taşımak amacıyla gönül verdiği partiden Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi olmak için başvuruda bulunduğunu belirten Budak, başvuru evraklarını MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’e teslim etti.

 

“EN İYİ HİZMETİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

 

1978 yılında Çerkezköy’e geldiğini söyleyen Budak, o dönemlerde nüfusu 5-6 bin olan ve 3 mahallesi bulunan Çerkezköy’de şimdi 10 mahallenin bulunduğunu belirtti. Çerkezköy’ün her karış toprağını bilen birisi olarak hizmetlerin neler olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Budak, MHP’nin bir ferdi olarak meclis üyesi seçildiği takdirde en iyi hizmeti yapmak için çalışacağını söyledi.

 

“TRAFİK SORUNU DAHA DA ARTTI”

 

Çerkezköy’ün hızlı büyüdüğünü, nüfus artışına paralel olarak park sorunlarının da olduğunu kaydeden Budak, “Çerkezköy Belediyesi caddeleri tek yön yaparak trafik sorununu bitirdiğini sanıyor ama Çerkezköy’de trafik sorunu daha da arttı” dedi. Uzun yıllardır Fatih Mahallesi’nde oturduğunu belirten Budak, belediyenin Fatih Mahallesi’ne çivi bile çakmadığını öne sürdü.

 

“ORTAK LİSTE YAPILACAK”

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de Fahrettin Budak’ın meclis üyesi aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ortak liste çıkartacaklarını dile getiren Aydeniz, meclis üyesi listelerinin 21 Şubat’ta netleşeceğini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU