Kozuva, proje çuvalının ağzını Veliköy'de araladı

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, partisince Veliköy'deki Seçim İrtibat Ofisi'nde düzenlenen kahvaltı programında Veliköy mahalle sakinleri ile bir araya geld

GÜNDEM 17.02.2019 15:34:00 0
Kozuva, proje çuvalının ağzını Veliköy

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Çerkezköy Belediye Meydanı’na çektiği Seçim Çalışma TIR’ını ve bu TIR’dan duyulan rahatsızlığı dile getiren Kozuva “Biz TIR dolusu projelerle geliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu TIR dolusu projeleri tek tek Çerkezköy halkıyla paylaşacağız” dedi.

 

‘İSTEDİĞİMİ YAPARIM’ ANLAYIŞINI ÇERKEZKÖY KABUL ETMİYOR

 

Çerkezköy Belediyesi’nin keyfe keder bir yönetim tarzıyla yönetildiğini iddia eden Kozuva 600 çalışanlı belediyede bazılarının sadece maaş kartlarının çalıştığını iddia ederek Akay’a ağır bir ithamda bulundu. Kişiye özel asansörü kabullenmediğini, belediye başkanı seçildiği anda ilk işinin bu asansörü kaldırmak olacağını kaydeden Kozuva “Bir belediye başkanı ‘ben istediğimi yaparım’ diyemez. Çerkezköy halkı da bunları yiyemez. Kimse kanunun başkana tanıdığı Personel A.Ş. yetkisini birilerinin yengelerine iş olsun diye kullanamaz. Bunu kullananlardan da hesap soracağız. CHP’li belediye başkanının dediği gibi ‘size mi soracaktım’. Ben de diyorum ki ‘bana sormayabilirsin ama halka soracaksın, istediğimi yaparım anlayışını halk da ben de kabul etmiyorum” dedi.

 

BAZI PROJELERİNİ AÇIKLADI

 

Geçmiş tarihiyle Çerkezköy’ün güzel bir köyü, bilinen tarihiyle şirin bir beldesi, bugün Çerkezköy’ün güzide bir mahallesi olan Veliköy’ün gelecek vizyonuyla da bölgedeki üniversite merkezi olacağını öngördüklerini kaydeden Kozuva, projelerinden bazılarını Veliköy’deki kahvaltıda açıkladı. Veliköy’e üniversite kurulması için rektörle konuştuklarını ve gerekli girişimlerde bulunduklarını söyleyen Kozuva, Veliköy ve Çerkezköy için devletin tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.

 

“GÜZEL BİR MESİRE ALANI YAPACAĞIZ”

 

Veliköy’e, içinde spor alanlarının da olduğu güzel bir mesire alanı yapacaklarını söyleyen Süleyman Kozuva, Veliköy’ün altyapısı ile ilgili de konuşarak, Veliköy’ün altyapısını yenileyeceklerini dile getirdi. Göreve geldiklerinde su fiyatlarını yarı yarıya düşürecekleri vaadinde de bulunan Kozuva, ayrıca Veliköy ve Kızılpınar’a  taziye evleri de açacaklarını dile getirdi. Hastaneye gidemeyen yaşlı ve yatağa bağımlı yaşayan hastalar için de çeşitli projelerinin olduğunu söyleyen Kozuva, bu hastalar için bir mobil sağlık ekibi oluşturacaklarını söyledi. Kozuva, Alo İğne projesiyle evinde yatan insanların sağlık ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirti. Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden ve onların talep ve sıkıntılarını dinleyen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, imar ve iskanla ilgili vatandaşların sorunları üzerine de göreve geldiklerinde Veliköy’ün iskan sorununu çözeceklerini kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ