Sofya Turizm Fuarı'na katıldılar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter İbrahim Karağöz ve bölgedeki firmalar Bulgaristan'da açılan

GÜNDEM 15.02.2019 15:26:00 0
Sofya Turizm Fuarı

Sofya Turizm Fuarı’nın önemine değinen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Çorlu’daki turizm ve iş potansiyelinin artırılması ve Çorlu’nun daha etkili bir şekilde tanıtılması amacıyla fuarda yerimizi aldık. Ekibimiz ve bölge firmalarımızla birlikte yer aldığımız stantlarda Çorlu’muz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmede bulunduk” dedi.

 

“DAHA GÜÇLÜ BİR ÇORLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Bulgaristan’dan Türkiye’ye alışveriş yapmaya gelen ziyaretçi sayısının son dönemde oldukça arttığını kaydeden Volkan “Bölgemizin avantajları var ve markaların üretimleri bölgemizde yapılmaktadır. Otel ve sağlık altyapımız Trakya’nın en iyisi durumundadır. Çorlu’ya olan ilginin artması, ikili görüşmeler yapılması, firma tanıtımları ve yeni pazarlar açılmasına katkı sağlamak amacıyla Sofya Turizm Fuarı’na iştirak ettik. Üyelerimizle birlikte daha güçlü bir Çorlu için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

“ETKİSİ BÜYÜK”

 

Fuarla ilgili açıklama yapan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan da “Fuarlar sadece katılımcı firmalara değil, ülkemizin ve bölgemizin tanıtımına da büyük katkı sağlar. Bölgemizin kalkınmasına katkı sağlama noktasında birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL