Kozuva'dan çikolatalı Sevgililer Günü kutlaması

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Çerkezköy'de vatandaşlara üzerinde kendi fotoğrafının yer aldığı kalp şeklinde 8 bin adet

GÜNDEM 14.02.2019 16:08:00 0
Kozuva

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara kalp şeklinde çikolata dağıttı.

 

 

 

KALPLİ KUTLAMA

 

Belediye Meydanı’nda kurulan stantta vatandaşlarla bir araya gelen Süleyman Kozuva, daha sonra beraberindekilerle birlikte Atatürk Caddesi’ni dolaşarak vatandaşlara ve esnafa çikolata dağıtıp Sevgililer Günü’nü kutladı.

 

 

 

TATLI İKRAM

 

Süleyman Kozuva, Zümbül Oto’nun sahibi Ali Zümbül’ü de ziyaret ederek çikolata verirken, Ali Zümbül de kendisine ikram edilen çikolataya karşılık Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve beraberindekilere bir tepsi Şam Tatlısı ikram etti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla kısa sohbetler de yapan Süleyman Kozuva, Atatürk Caddesi’ndeki ziyaretinin ardından Belediye Meydanı’nda konuşlanan TIR’da vatandaşlarla bir araya geldi. TIR’da vatandaşlara kurupasta ve meyve suyu ikram edildi.

 

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Sevgililer Günü  dolayısıyla belediye meydanında kurulan fotoğraf standında da vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU