CHP'li gençlerden Mandalı'ya tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen CHP'li gençler, 3 dönemdir Kapaklı Belediye Başkanlığı yapan ve 4'üncü dönem için

GÜNDEM 12.02.2019 13:14:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları tarafından önceki gün saat 12:00’da Mandalı Restaurant’ta kahvaltı programı düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kahvaltı programına CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, CHP Kapaklı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kapaklı’da ikamet eden gençler katıldı.

 

“PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, kahvaltıda yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyeti korumak, yaşatmak, kısacası bu ülkenin geleceğine yön vermenin gençlerin elinde olduğunu belirtti. Bu nedenle gençler olarak ellerini taşın altına koymaları gerektiğini söyleyen Eski, yerel seçimler öncesinde daha çok çalışmaya, gelecek adına projeler üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Eski, gençler olarak Kapaklı için, Tekirdağ için, ülkemiz için çalışmaya hep birlikte devam edeceklerini belirterek, programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU