Çorlu Kitap Fuarı 12'nci kez açıldı

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı kapılarını kitapseverler için açtı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "10 Gün 30 Yazar sloganıyla düzenlenen 9. Çorl

GÜNDEM 10.02.2019 15:15:00 0
Çorlu Kitap Fuarı 12

Fuarın açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1 milyonu aşan nüfusuyla Türkiye'nin sayılı metropolleri arasında yer alan Tekirdağ’ın tarım, hayvancılık, sanayi, ticaret ve lojistik alanlarının yanı sıra kültür, sanat ve eğitim alanlarında da hızla geliştiğini belirtti.

 

10 GÜN 30 YAZAR

 

Tekirdağ’ın en büyük ilçesi olan Çorlu’da böylesine büyük çaplı bir Kitap Fuarı'nın düzenleniyor olması ve geleneksel hale gelmesinin bunun en önemli göstergesi olduğunu kaydeden Albayrak “10 Gün 30 Yazar sloganıyla düzenlenen 9. Çorlu Kitap Fuarı'nda farklı türlerde eserler kaleme alan, Türkiye'ye mâl olmuş yazarlarımızı, okurlarla ve öğrencilerimizle buluşturuyor olmak bizler için gurur kaynağıdır” dedi.

 

17 ŞUBAT’A KADAR AÇIK KALACAK

 

Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Orion Alışveriş Merkezi ve Korza Fuarcılık'ın işbirliğinde Orion AVM'de düzenlenen 9. Çorlu Kitap Fuarı'nda içlerinde Ahmet Ümit, Emel Sarıkurt, Ramis Çınar, Şermin Yaşar, Müge İplikçi ve Armağan Portakal gibi isimlerin de bulunduğu 30 yazar, Tekirdağlı kitapseverler ile buluşacak. 8 Şubat'ta başlayan Kitap Fuarı, 17 Şubat Pazar günü son bulacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU