'Mahalleme hizmet etmek beni onurlandıracak'

Çerkezköy Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. 5 yıldan bu yana muhtarlık görevi süresince mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi

GÜNDEM 8.02.2019 16:38:00 0

Hizmet etmenin gönül işi olduğunu belirten Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin “Seçildiğim ilk günden bu yana mahalle halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştım. Yeni dönemde de  mahalle halkımıza hizmet etmek için yeniden aday oldum. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde de Allah hak edene bu görevi nasip etsin” dedi.

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Mahallenin sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının karşılanması için çalıştığını söyleyen Çetin, “Yeni dönemde de daha iyi işlere imza atmak için bu yarışta ben de varım. Resmi kurum ve kuruluşlarda işim olmadığı zamanlar günün her saatinde hep muhtarlıkta oldum. Arayan her zaman beni muhtarlıkta buldu. Bu gün git yarın gel olmadı. Tüm mahalle sakinlerimizle  bir kardeş, bir ağabey gibi olduk, acı ve tatlı günlerde hep beraber olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst, adil, azimli, halkın içinden, halktan yana, mahalle sorunlarını yaşayan, bilen, sorunlara hızlı çözümler üreten bir anlayışla çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Fatih Mahallesi olarak biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin bir ferdi olarak halkımızın yeniden şahsıma teveccüh göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU