KAGEDER'den Kaymakam Abban'a ziyaret

Bir süre önce kurulan Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt, Başkan Yardımcısı Dilek Akkoyun ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı ziyaret etti. Derneğin

GÜNDEM 7.02.2019 17:25:00 0
KAGEDER

Kısa bir süre önce Zeynep Bozkurt başkanlığında kurulan Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği yönetimi, önceki gün saat 15:30’da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti.

 

KAYMAKAM ABBAN’I ZİYARET ETTİLER

 

Derneğin misyon ve vizyonu ile ilgili bilgi veren Dernek Başkan Yardımcısı Dilek Akkoyun, “Derneğimizin misyonu kadının kalkınması yoluyla toplumun maddi manevi kalkınması için çalışmak, bu konuda yardımlaşma ve dayanışma sağlamak amacı ile politika belirlemek ve girişimcilik kültürünü kadınlar arasında yaymak ve kadınları güçlendirerek pozitif değişim sağlamak. Vizyonumuz ise kadınlar için önde gelen iletişim ve gelişim ağını oluşturarak sosyal ve kültürel alanda etkili bir sivil toplum kuruluşu olmak” dedi.

 

HEDEFLER VE PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt da hedeflerini ve hayata geçirmek istedikleri projeleri anlattı. Amaçlarının gönüllü kadın kuruluşları için güç birliği oluşturmak, tüm STK’larla işbirliği içinde olmak, kadınların emeğinin değerlendirilmesi yollarını aramak ve gerçekleşmesi için çalışmalar yapmak, kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak, kadınların gelişimi yolu ile çocukların topluma yararlı, mutlu bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak, kadınlar arasında kültür, sanat ve sosyal alanlarda işbirliği sağlamak, yaşlı, kimsesiz ve yoksul kadınlara dayanışma içinde destek olmak olduğunu söyleyen Bozkurt, projelerle ilgili de konuştu.  

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da derneğin hayırlı olmasını temenni ederken, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Aile yapısının da konuşulduğu ziyarette boşanmaları en aza indirmek için neler yapılabileceği konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU