'Onlar, bizi aydınlık yarınlara taşıyacak'

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları sırasında karşılaşıp tanıştığı Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Özüm Eren İrfan'ın daveti Ã

GÜNDEM 7.02.2019 16:26:00 0

Minik öğrencilerle buluşan Albayrak, öğrencilere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen okul çantalarını hediye etti.

 

“GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI OLACAKLAR”

 

Çocukların güvenli ortamlarda, sağlık ve mutluluk içinde büyümesinin sağlamanın en önemli görevleri arasında yer aldığını dile getiren Başkan Albayrak “Onlar geleceğin sanatçıları, bilim insanları olacak. Onlar bizi aydınlık yarınlara taşıyacak. Ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk de, bunu görmüş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir” dedi.

 

11 İLÇEYE 11 OKUL

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Atatürk'ün çocuklar verdiği önemi benimseyerek onların eğitimine katkıda bulunmak için 11 İlçeye 11 Okul projesini hayata geçirdiklerini dile getiren Albayrak “Ben tüm öğrencilerimize derslerine başarılar diliyor ve çocuklarımıza başarılı, güzel bir gelecek temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU