Belediyeden eğitime destek

Marmaraereğlisi Belediyesi, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Sultanköy İlkokulu anasınıfına 7 set eğitsel oyuncak takımı ve projeksiyon cihazı hediye etti. Eğitsel setler ve projeksiyon cihaz

GÜNDEM 6.02.2019 15:47:00 0
Belediyeden eğitime destek

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, eğitimin her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek “Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımız için her türlü faydalı çalışmayı yapma gayretindeyiz. Okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi konusunda her zaman destek olmaktayız. Geçtiğimiz yıllarda okullarımıza yapmış olduğumuz fiziki iyileştirmelerin yanında belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde dönem dönem okullarımıza destek vermeye gayret ediyoruz” dedi.

 

“DESTEK SAĞLAMAYA HAZIRIZ”

 

Arsa tahsisi, kırtasiye yardımları, spor malzemesi yardımları gibi birçok alanda eğitime katkıda bulunmaya çalıştıklarını dile getiren Uyan “Kütüphane Haftası kapsamında okullarımıza, kitap yardımlarında bulunuyoruz. Ayrıca bugün de minik öğrencilerimiz için eğitsel set ve projeksiyon cihazı desteğinde bulunduk” dedi. Uyan, geleceğin teminatı çocukların tam donanımlı bireyler olmaları için ellerinden gelen desteği her zaman sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

 

Haber / Aleyna ÇELİK