AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

AK Partili kadınlar, Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda buluştu. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva'nın eşi Şennur Kozuvaâ€??

GÜNDEM 6.02.2019 13:15:00 0
AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri, bugün saat 11:00’da Kafega Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

“İNSANLARIN GÖNÜLLERİNE GİREBİLMEMİZ GEREKİYOR”

 

Kahvaltıya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, AK Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Ayşe Doğan, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Melek Şen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın eşi Şennur Kozuva ile AK Partili kadınlar katıldı. Kahvaltıda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç “Elimden geldiğince herkesin gönlünü almak istiyorum. Önce teşkilat içinde hizmet eden insanların gönüllerini almamız gerektiğini düşünüyorum. Daha sonrasında da dışarıdaki insanların gönüllerine girebilmemiz gerekiyor” dedi.

 

 

 

 

“GİRMEDİĞİMİZ EV KALMAMALI”

 

Tekirdağ Eski Milletvekili Ayşe Doğan da “Hepimiz bu davanın birer neferiyiz. Çünkü bu ülke bizim. Gidecek hiçbir yerimiz yok. O yüzden bir şeyler yapmamız lazım. Başkanımıza hepimizin yardımcı olması lazım. Bizim kimseyi kırmak gibi bir lüksümüz yok. Büyük resme bakmak zorundayız. Ülkemize bakmak zorundayız. Çerkezköy’den çıkacak başarı hepimizin başarısı. Süleyman Kozuva sevdiğimiz bir arkadaşımız. Çerkezköy’ün sevilen insanlarından. Kaybedersek ülke ve bizler kaybedeceğiz. Girmediğimiz ev kalmaması lazım. Spekülasyonlara takılmadan gönül almaya çalışacağız” diye konuştu.

 

BAŞKAN ADAYI KOZUVA DA KATILDI

 

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Adayı Süleyman Kozuva da kahvaltı programına kısa bir süre katılarak partili kadınlarla selamlaştı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU