İYİ Parti'nin Saray adayı Ali Özen

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy ve Kapaklı'nın da aralarında bulunduğu 7 ilçede Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayını destekleyecek olan İYİ Parti 4 ilçede ise kendi adayını çıkaracak. ?

GÜNDEM 3.02.2019 16:45:00 0
İYİ Parti

Tekirdağ’ın 4 ilçesinde aday çıkartacak olan İYİ Parti Saray'da sevilen bir isim olan Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen'i Saray Belediye Başkanı adayı olarak gösterdi.

 

"SARAY İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK"

 

Millet ittifakı çerçevesinde Çorlu, Saray, Şarköy ve Muratlı’da aday çıkartacak olan İYİ Parti, Şarköy adayının açıklanmasının ardından Saray’da da Ali Özen’in ismini açıkladı. Saray’da sevilen bir isim olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, "Saray’ı iyi belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin. Saray halkının teveccühüne layık olacağım" sözlerine yer verdi. Özen’in başvurusunu alan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Alkaya, "Ali bey Saray’da adayımızdır. Milletin istediği aday oldu. Tam bir millet ittifakı oldu. Millet ittifakının özüne uygun bir aday oldu. Saray iyi belediyecilikle tanışacak” diye konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ