Başkan Albayrak ilçeleri ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene, Kapaklı, Saray ve Çorlu ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Albayrak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından t

GÜNDEM 3.02.2019 16:38:00 0
Başkan Albayrak ilçeleri ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak Ergene ilçesinin Esenler Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımları hakkında vatandaşlara bilgi vererek onların taleplerini dinledi. Başkan Albayrak, Esenler Mahallesi ile Kırkgöz Mahallesi arasında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan beton asfalt çalışmalarını da inceleyerek vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

BEZ ÇANTA HEDİYE ETTİ

 

Esenler Mahallesi'nin ardından Kapaklı'ya bağlı Karlı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin ikinci döneminde de hizmet ve yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti. Saray'a bağlı Çayla Mahallesi'ne giden Başkan Albayrak, vatandaşlarla görüştü ve kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan uzun ömürlü, çevre dostu ve sağlıklı bez çantaları hediye etti.

 

"HER ŞEY GÜZEL KENTİMİZ İÇİN"

 

Saray'da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vize Caddesi'ne giden Başkan Albayrak, burada incelemelerde bulundu. Yol yapım çalışmalarının ihtiyaçlar doğrultusunda aralıksız bir şekilde devam edeceğini söyleyen Başkan Albayrak, "Kentimiz ve vatandaşlarımız için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. İkinci hizmet dönemimizde tarla yollarımız bile asfalt olacak. Her şey güzel kentimiz için " dedi.

 

BETON ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Saray'a bağlı Küçükyoncalı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada bulunan Kültür Evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların halini ve hatırını soran Başkan Albayrak, kendilerine devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Albayrak Küçükyoncalı ve Büyükyoncalı arasında bulunan bağlantı yoldaki beton asfalt çalışmalarını da inceledi. Saray'ın ardından Çorlu'ya giden Başkan Albayrak, Önerler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Kendilerine devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, öneri ve talepleri de dinledi. Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çorlu Önerler Mahallesi arasında tamamlanan silindirle sıkıştırılmış beton asfalt çalışmasını da inceledi. Çorlu Sinoplular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına da katılan Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla buluşarak kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak'a, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan da eşlik etti.

 

Haber / Seda AKYOL