Lojistik Üs Kurul Toplantısı Vali Yıldırım başkanlığında yapıldı 

Trakya Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde Süleymanpaşa'da kurulması planlanan "Ekolojik Endüstri ve Lojistik Üssü" projesinin sunumunun yapıldığı bilgilendirme toplantısı, Tekirdağ Valisi Aziz Yıld

GÜNDEM 1.02.2019 15:21:00 0
Lojistik Üs Kurul Toplantısı Vali Yıldırım başkanlığında yapıldı 

Trakya Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın yanı sıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay katıldı.

 

İZLENECEK YOL HARİTASI BELİRLENDİ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan Lojistik Merkezi Üs Kurul Toplantısı Süleymanpaşa'nın mevcut limanları, ulaşım altyapısı, sanayi ve lojistik odaklarının daha verimli ve etkin kullanılarak bölge ve ülkemizin ekonomisinin geliştirilmesine olanak sağlayabilecek bir lojistik alan yeri ve modelin belirlenmesi amacıyla düzenlendi. Trakya Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Ekolojik Endüstri ve Lojistik Üssü projesi için izlenecek yol haritası ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, İstanbul Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal’ın sunumuyla son buldu.

 

Haber / Özge Meriç