1.Kapaklı Kitap Fuarı, 7 Şubat'ta açılacak

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kapaklı'da kitap fuarı düzenlenecek. 7-17 Şubat tarihleri arasında bu yıl ilki düzenlenecek olan kitap fuarında Kahraman Tazeoğlu, Yelda Kı

GÜNDEM 31.01.2019 16:36:00 0
1.Kapaklı Kitap Fuarı, 7 Şubat

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 7-17 Şubat tarihleri arasında kitap fuarı düzenlenecek. 11 gün sürecek olan fuarın açılışı 7 Şubat’ta yapılacak.

 

İLK GÜN KAHRAMAN TAZEOĞLU KİTAPLARINI İMZALAYACAK

 

Fuar kapsamında düzenlenecek olan imza günü ve söyleşilerde 12 yazar kitapseverlerle buluşacak. Fuarın ilk günü olan 7 Şubat’ta saat 15:00’da yazar Kahraman Tazeoğlu, Kapaklı’daki kitap severlerle bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak. İlk kitabı "Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler"le bir anda, edebiyat dünyasını yakından takip eden okurun dikkatini çekip, 18 baskı ile hızlı bir giriş yapan ve 2018 yılında da 2. kitabı olan aynı zamanda ilk romanı olan "İnsanı İnsan Acıtır"ı yayımlayan Yelda Kırçuval, 8 Şubat Cuma günü saat 14:00’da söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

 

KAPAKLI’DAKİ KİTAP SEVERLERLE BULUŞACAK

 

‘Karşılığını Bulamamış Sorular’ adlı ilk şiir kitabını 1981 yılında yayımlayan ve 1980 sonrası Türk şiirinin önemli isimlerinden olan şair Haydar Ergülen de fuar kapsamında Kapaklı’da kitapseverlerle buluşacak. 9 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’da düzenlenecek olan söyleşinin ardından şair Haydar Ergülen kitaplarını imzalayacak.

 

KAPAKLILI SANATSEVERLERLE BULUŞACAKLAR

 

Kapaklı Kitap Fuarı’nda 12 Şubat Salı günü saat 14:00’da Cem Gülbent’in söyleşi ve imza günü etkinliğinin ardından 15 Şubat Cuma günü saat 14:00’daŞair Şükrü Erbaş ve Sanatçı Metin Karausta, şiirleri ve türküleriyle Kapaklılı sanatseverlerle buluşacak.

 

CANAN TAN KAPAKLI’DA KİTAPSEVERLERLE BİR ARAYA GELECEK

 

1996 yılında Aziz Nesin’in birinci ölüm yıl dönümünde İnkılap Yayınevi’nin düzenlediği mizah öyküleri yarışmasına katılan ve ‘İster Mor, İster Mavi’ adlı hikayesi ile birinci olan, yarışmayı kazandığı öykü, kitap olarak basılan, bu eseri ile Türkiye’de mizah öyküleri kitabı olan ilk kadın yazar unvanını elde eden Canan Tan da fuar kapsamında Kapaklı’daki kitap severlerle buluşacak. 2002 yılında yetişkinler için olan ilk romanı ‘Çikolata Kaplı Hüzünler’i yayımlayan Canan Tan, 15 Şubat Cuma günü saat 14:00’da Kapaklı’da kitapseverler bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.

 

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILACAKLAR

 

Aynı gün saat 15:00’da da eserlerinde tasavvufî konuları işleyen ve tasavvufî biyografi romanı şeklinde kaleme aldığı Aşkın Gözyaşları serisi büyük ilgi gören Sinan Yağmur, söyleşi ve imza günü etkinliğine katılacak. 16 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’da televizyon dizilerinden de tanınan yazar Murat Tavlı, Kapaklı’daki sevenleri ile buluşacak. Aynı gün saat 15:00’da Otisabi çizgi roman karakterinin yaratıcısı olan Karikatürist, Çizgi Romancı Yılmaz Aslantürk kitaplarını imzalayacak.

 

16 Şubat Cumartesi günü saat 15:00’da Bilal Sami Gökdemir ve efsanevi çizgi roman karakteri Kötü Kedi Şerafettin ile tanınan Bülent Üstün Kapaklı’da kitapseverlerle buluşacak.

 

SON GÜN ŞERMİN YAŞAR GELECEK

 

Kapaklı 1. Kitap Fuarı’nın son günü olan 17 Şubat Pazar günü ise saat 14:00’da Şermin Yaşar Kapaklı’da söyleşi ve imza günü etkinliğine katılarak kitapseverler için kitaplarını imzalayacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU