Çocuk edebiyatının önemli eserleri çocuklarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali", 11 ilçede sahnelenen tiyatrolarla tamamlandı. Tekirdağ genelinde yoğun ilgi gören

GÜNDEM 30.01.2019 17:35:00 0
Çocuk edebiyatının önemli eserleri çocuklarla buluştu

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında içlerinde Bremen Mızıkıcıları, Karlar Ülkesi, Sevgi Ormanı, Oz Ülkesi, Mevsimini Arayan Karpuz ve Bir Kümes Müzikali'nin de olduğu çocuk edebiyatının önemli eserleri Masal Gerçek Tiyatrosu, Tiyatro Yeni Çizgi, Altınok Tiyatro, Tiyatro Troya, Tiyatro Lir ve Tiyatro Alkış tarafından çocuklarla buluşturuldu.

 

"SANATSAL ETKİNLİKLEREDE İHTİYAÇLARI VAR"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bu sene ikincisini gerçekleştirdiğimiz Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali bizim çok önemsediğimiz bir festival. Öğrencilerimiz, yoğun geçen bir eğitim öğretim döneminin ardından ikinci döneme başlamadan önce kültür sanat etkinlikleri ile buluştu. Çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarının yanı sıra sanatsal aktivitelere de ihtiyacı var. Ben, tüm çocuklarımıza 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2. döneminde de başarılar diliyorum," dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ