Türkiye-Bulgaristan arasındaki ikili ilişkiler görüşüldü

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine, CHP Genel Merkezi'nde Ankara'da düzenlenen toplantıya katıldı. Bulgarist

GÜNDEM 30.01.2019 17:17:00 0
 Türkiye-Bulgaristan arasındaki ikili ilişkiler görüşüldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Razgrad Milletvekili ve Bulgaristan-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Ahmed Ahmedov, HÖH Grup Başkanvekili Hukuk Komisyonu Başkanvekili Şumnu Milletvekili Hamit Hamit, Marmara Bal-Göç Başkanı, HÖH Marmara Başkanı Lütfi Özgür ile CHP Çorlu Belediye Meclis Üyesi, HÖH Trakya Başkanı Güner Çetin'i makamında kabul etti. Görüşmeye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da katıldı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz’ün de yer aldığı toplantıda, Türkiye-Bulgaristan arasındaki ikili ilişkiler ile Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin çalışmaları hakkında karşılıklı bilgilendirmeler yapıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ