Soydaşlarla kahvaltıda buluştu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri kafeteryasında Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. Dernek üyelerine bilgi veren Başkan Yüksel

GÜNDEM 29.01.2019 13:46:00 0
Soydaşlarla kahvaltıda buluştu

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programında Başkan Yüksel Ergene Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve projeler hakkında Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerine bilgi verdi.

 

"20 YILDA YAPAMADIĞINI 5 YILDA YAPTIK"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada "Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneğini ağırlamaktan onur duyuyoruz, sıfırdan kurulan bir belediye olmamıza rağmen başka belediyelerin 20 yılda yapamadığını biz 5 yılda yaptık. Ergeneyi ileri taşımak için her daim çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Ergenemizde 100 kilometre yol ve altyapı çalışmaları gerçekleştirdik. Kırsal mahallelerimize yeni yollar kazandırdık. 5000 hastamızı evlerinden alıp, sağlık kurumlarına hastanelere taşıdık. 4 adet kapalı düğün salonunu Ergenemize kazandırdık, Kızılcıklı Mahmut  Pehlivan Yağlı Güreşleri ile tarihimize sahip çıktık.  Boza ve sünnet şölenlerimiz ile halkımızla iç içe doyasıya eğlendik" dedi.

 

"DAHA DA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ"

 

Geleceğe sahip çıkmak ve çevreyi korumak adına, atık geri getirme merkezini Ergene'nin hizmetine sunduklarını belirten Yüksel, "İkram çeşmeleri ile gönülleri ısıttık, hayvan barınağı inşa ederek sokaktaki sevimli dostlarımıza sahip çıktık. Kültür gezileri düzenledik, farklı kültürleri vatandaşlarımıza tanıttık. Hizmetlerimizin her vatandaşımıza ulaşması için sürekli yeni projeler geliştirdik. İlçemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için sosyal tesislerimizi ve parklarımızı en hızlı şekilde bitirdik. Çocuklarımız ve öğrencilerimiz için okullarımızın tadilatlarını gerçekleştirdik, yapılarımızın modern görünüme kavuşması için projelerimizi ilerlettik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımız ile Ergene İlçemizi daha da ileri getireceğiz" sözlerine yer verdi.

 

"ERGENE'Yİ TRAKYA’NIN EN GÜZEL İLÇESİ YAPACAĞIZ"

 

Yeni dönemde hedeflerinin daha büyük olduğunu belirten Başkan Yüksel, Ergeneyi Trakya’nın en güzel ilçesi yapacağının sözünü verdi. Programın ardından Velimeşe şehitliğine gidilerek şehitler adına karanfil bırakarak dua ettiler. Ardından Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerine Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu tesisi gezdirildi.

 

Haber / Seda AKYOL