"Kardeş Oda Protokolü" imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası arasında  "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Kardeş Oda Protokolü ile iki oda a

GÜNDEM 27.01.2019 17:29:00 0
"Kardeş Oda Protokolü" imzalandı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen imza protokolüne; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel, Genel Sekreter İbrahim Karağöz,  Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı,  Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Kadir Mutaf, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sevtap Engin, Uğurcan Urgan, Yusuf Cemil Çakıcı, Meclis Üyeleri; Önder İnceoğlu, Ayhan Gevrek, Onur Yılmaz ve Genel Sekreter Erdem Başak katıldı.

 

"İKİ ODA ARASINDA KÖPRÜ KURMUŞ OLACAĞIZ"

 

Düzenlenen imza protokolünde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "İmzalamış olduğumuz  protokol ile Odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetler, vermiş olduğumuz hizmetler ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Kardeş Oda Protokolü ile iki Oda arasında köprü kurmuş olacağız. Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, önceliklerimiz arasındadır.  İmzalanan protokolün her iki  Oda adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

"GELİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

 

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, "Öncelikle Çorlu TSO olarak sizleri Odamızda ağırlamaktan ve imza törenine ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Protokol ile, Çorlu TSO ve Keşan TSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket ederek bölgemizde sanayi ve ticareti daha da geliştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seda AKYOL