Hem damadını, hem dünürünü öldürdü

Kapaklı Atatürk Mahallesi'nde dünür olan 2 aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı saldırıya dönüştü. 2 kişinin hayatını kaybettiği olayda, aynı aileden 4 kişi de yar

GÜNDEM 25.01.2019 16:43:00 0
Hem damadını, hem dünürünü öldürdü

Bugün saat 15:30 sıralarında Kapaklı Atatürk Mahallesi Şükran Sokak’ta meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

 

KURŞUN YAĞDIRDI

 

9 ay önce kaçan ve 7 ay önce Mahsun Şengül ile evlenen H.Ş., iddiaya göre eşinden şiddet gördüğünü belirterek durumu ailesine bildirdi. İddiaya göre kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Er ve Şengül ailelerinin fertleri arasında dün yine tartışma çıktı. Sokakta her 2 aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyürken, tartışmanın alevlenmesi üzerine H.Ş’nin babası Vahit Er, iddiaya göre evinin önünde Şengül ailesine kurşun yağdırdı.

 

BABA VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

 

Olayda yaralanan Mahsun Şengül, babası Ömer Şengül ve aynı aileden 4 kişi, 21 AG 299 plakalı araçla Kapaklı Devlet Hastanesi’ne gitti. Mahsun Şengül ve babası Ömer Şengül, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 4 kişi ise Kapaklı Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastane’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayın ardından 2 ailenin yakınları da birbirine girince olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’ndan takviye ekipler de olay yerine gönderildi.

 

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Vahit Er ve oğlu Duran Er gözaltına alınarak geniş güvenlik önlemleri altında Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede 20’ye yakın fişek buldu. Polis ve savcılığın olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam diyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ