DSP, seçim startını verdi

Yerel seçim çalışmalarını başlattıklarını dile getiren Demokratik Sol Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin "Seçime 13 parti girecek. Ama sadece 2 parti konuşuluyor. Demokratik Sol Parti 1985

GÜNDEM 24.01.2019 17:05:00 0
DSP, seçim startını verdi

DSP’nin geçmişi sağlam temellere atılmış, birçok seçimde yerelde ve genelde 1. parti olarak çıkmış hala Çerkezköy'de büyük bir oy potansiyeline sahip olduğunu belirten Ergin “Partimiz, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan Genel Başkanımızın söylediği gibi üretim ekonomisini destekleyen halk ile beraber olan güçlü bir örgüte sahip ilkeli bir partidir” dedi.

 

“SEÇİMLERE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİRECEĞİZ”

 

Çerkezköy'de DSP olarak kendi adayını çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydeden Ergin, adaylık için Murat Akay’a teklifte bulunduklarını belirterek “Kendisi de Demokratik Sol Parti gibi ilkeli bir partiden böyle bir teklif geldiği için onur duyduğunu belirterek düşüneceğini söyledi. Çerkezköy DSP İlçe Başkanlığı yerel seçimler çalışmalarını başlattık. Önümüzdeki günlerde Çerkezköy'de dürüst, çalışkan, projeleri bulunan ve halkın içinden olan bir aday ve meclis üyeleri ile yerel seçime kuvvetli bir şekilde gireceğiz” dedi.

 

“KİMSE BU PARTİYİ YOK SAYMASIN”

 

Kapaklı’da da saha çalışmalarının yapıldığını söyleyen Ergin, “Seçime 13 parti girecek. Ama sadece 2 parti konuşuluyor. Demokratik Sol Parti 1985 yılında kurulan yaklaşık 34 yıllık geçmişi olan bir partidir. Kimse bizi yok saymasın. Biz bu seçimde adayımızı çıkaracağız. Herkesi kucaklayacak bir DSP iktidarında Çerkezköy Belediyesi'ni kazanmak, Çerkezköy Halkına hizmet etmek, bize mutluluk verecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU