Kozuva: 12-0'ı tersine çevireceğiz

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Süleyman Kozuva, önceki gün AK Parti MKYK Üyesi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in katılımıyla düzenlenen tanıtım programınÄ

GÜNDEM 24.01.2019 17:47:00 0
Kozuva: 12-0

Seçimlere kısa bir süre kaldığını ve bu sürede herkesin gönlüne girmeye çalışacağını söyleyen Süleyman Kozuva “Cumhur ittifakı ile birlikte seçimden zaferle çıkacağız” dedi. Seçim sonuçlarına ilişkin iddialı konuşan Kozuva “Cumhur ittifakının Çerkezköy’de yüzde 58 oy alacak. Karşımdaki rakibimin gücünün farkındayım. Onlar da partimin gücünün farkındalar” dedi. Gücünün bilincinde olduğunu, en iyi ekip çalışmasıyla bu seçimden alınlarının alıyla çıkacaklarını söyleyen Kozuva, Türkiye’nin 81 ilinden göç alan, göçle birlikte sorunları da artan Çerkezköy’ü sorunlar şehri olmaktan çıkartıp yaşam şehri haline getirmek için gayret edeceklerini belirtti.

 

“PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ”

 

Sadece belediyenin gelir kaynaklarıyla değil, hükümetin yatırım ve kaynaklarıyla Çerkezköy’ü kalkındırmak, Çerkezköy’ü İstanbul’un arka bahçesi olmaktan çıkartıp adeta otantik bir sanayi şehri yapmak için çalışacaklarını kaydeden Süleyman Kozuva, “Çerkezköy’ün gelecek vizyonu için farklı projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağımız seçim beyannamemizde projelerimizi anlatacağız” dedi.

 

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”

 

Hayata geçirecekleri projelerin kaynaklarını ve dünyadaki diğer örneklerini halka anlatacaklarını söyleyen Kozuva, Çerkezköy’de ayrım yapmadan ‘halka hizmet hakka hizmettir’ bilinciyle hizmet etme gayreti içinde olacağını kaydetti. Türkiye’nin dört bir yanından iş, aş hayaliyle Çerkezköy’e gelen herkesin derdiyle dertlenip, bu kutlu davanın hizmetkarlığına talip olacağını dile getiren Kozuva, “İlk seçim ofisimizi Atatürk Caddesi’nde açtık. Teşkilatlarımızla ve ittifak ortağımız MHP’nin değerli mensuplarının katılım ve önerileriyle önümüzdeki günlerde tüm mahallelerimizde seçim strateji merkezlerimizin açılışlarını yaparak aktif çalışmalara start vereceğiz” dedi.

 

“BU DAVAYA DIŞARIDAN GELMİŞ BİR İSİM DEĞİLİM”

 

Parti ve teşkilat mensuplarıyla ne geçmişte, ne bugün ne de gelecekte en ufak bir probleminin olmadığını ve olamayacağını söyleyen Kozuva, “Biz bu davaya dışarıdan gelmiş bir isim değiliz. Siyasete yeni girmiş olabilirim ama partim ile gönül bağım, partim kurulduğu günden bu yana aktif olarak vardı. Ailem, çevrem ve şartlar beni bulunduğum konuma getirdi” dedi.

 

“3’ÜNCÜ ZAFERİMİ KAZANACAĞIMA İNANIYORUM”

 

5 yıl Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını, geçtiğimiz 1Nisan’da yapılan oda seçimlerinde tek gayesinin yeniden odayı kazanmak olduğunu ve bunun kendisine yeniden nasip olduğunu söyleyen Kozuva, “İnşallah 31 Mart seçimlerini de kazanarak üçüncü zaferimi kazanacağıma inanıyorum. 31 Mart’ta tarihinden sonraki ilk gün 1 Nisan olduğunu, bunun nişanesi olduğuna inanıyorum” dedi.

 

“12-0’I TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ”

 

Tekirdağ’da aday tanıtım programının ardından ilk ziyaretini Çerkezköy’deki basın kuruluşu temsilcilerine yaptığını söyleyen Kozuva, önümüzdeki süreçte Çerkezköy’ün geleceği ile ilgili projeleri basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağını dile getirdi. Hiçbir haberden ve eleştiriden rahatsızlık duymayacaklarını belirten Başkan Adayı Kozuva, “Çünkü insanlar eleştirildikçe doğruyu bulurlar. Bize duymak istediğimizi değil her zaman olduğu gibi gerçekleri yazacağınızı umut ediyorum” dedi. 12-0’ı Çerkezköy’den başlamak üzere tersine çevireceklerine inandığını söyleyen Kozuva, Çerkezköy’ü ve diğer ilçeleri iktidarın sadece belediye imkanlarıyla değil, iktidarın kaynaklarıyla da buluşturacaklarını, bunu yapacak beceriye, zekaya, bilgiye sahip olduğunu kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ