Kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Trakya Kültür Tiyatro Derneği'nin sahnelediği "Ateşteki Kağıtlar" adlı tiyatro oyunu Çorlu ve Mur

GÜNDEM 21.01.2019 15:11:00 0
Kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile vatandaşları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Trakya Kültür Tiyatro Derneği (TiyDer) tarafından sahnelenen "Ateşteki Kağıtlar" oyunu Çorlu ve Muratlı'da vatandaşlarla buluştu.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve Muratlı Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar iki perdeden oluşan Ateşteki Kağıtlar adlı tiyatro oyununun sonunda oyuncuları tebrik ederek, beğenilerini dile getirdi. Mesut Esef Özfırıncı tarafından kaleme alınıp yönetilen tiyatro oyununda Enes Deme, Vedat Güney, Mesut Coşkun, Melis Çandarlı, Banu Hakalmaz, Mehmet Kamar, Serkan İşlek, Zerrin Eken, Özlem Koyuncu, Deniz Arkan, Kaan Bat, Atabey Atman, Melda Balçın, Gözde Deniz Gümüş, Aylin Yorulmaz ve Yılmaz Sami Gökçe rol alıyor.

 

Haber / Menşure KARDEŞ