Girişimcilere 10 Milyon TL destek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında protokol imzalandı.

GÜNDEM 17.01.2019 14:26:00 0
Girişimcilere 10 Milyon TL destek

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan protokolün amacından bahsederek, "Odamız ve KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin tüm girişimci adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çorlu TSO olarak; bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Girişimcilik eğitimiyle başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amaçlanmaktadır. Bu protokolle birlikte belgesini alan girişimcilere toplamda 10 Milyon TL destek verilmesinin önü açılmıştır" ifadelerini kullandı.   

 

GİRİŞİMCİYE 360 BİN TL HİBE DESTEK

 

Protokol töreninde konuşan Tekirdağ KOSGEB Çorlu Müdürü Özay Cebeci, "Girişimciliğin desteklenmesi ve geliştirilmesi noktasında işbirliğine açık tutumlarından dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ve tüm Çorlu TSO ailesine teşekkür ederim. Yeni girişimci desteğinin yenilenen modelinde, ileri teknoloji alanlarındaki girişimcilere 360.000 TL’ye varan hibe desteklerle yenilikçi girişimci ekosistemine katkı vermek istiyoruz. Ülkemizin kalkınmasında girişimciliğin oynadığı rol tartışılmaz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB arasında yapılan ve KOSGEB yeni girişimci desteklerine erişimin anahtarı olan bu protokol kapsamında eğitim alacak tüm girişimcilerimize başarılar diliyor, bu çalışmanın küresel ekosistemde ses getirecek nice başarılı girişimlerin filizlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE