Vali Yıldırım'dan anlamlı buluşma

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ve Huzurevi Sakinleri'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 13.01.2019 17:23:00 0
Vali Yıldırım

Sevgi Evlerine ve Huzurevi'ne düzenlenen ziyarette Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Dr. Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir yer aldı.

 

"HEDEFİNİZ OLMASI GEREKİYOR"

 

Çocuklara bir hedefi olması gerektiğini anımsatan Vali Yıldırım, "Birilerini örnek almanız gerekiyor. Hedefinizin olması gerekiyor. Geniş bakmaya, farklı alanlarda kendinizi geliştirmeye gayret edin. Hayatınızda daha iyi bir yerlere gelmek istiyorsanız fedakarlıkta bulunmanız gerektiğini bilin, Hangi mesleği yaparsanız yapın bir hobiniz olsun. Hoşlandığınız bir aktivite olsun" sözlerine yer verdi.

 

İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ SORDU

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindekiler Sevgi Evleri ziyaretinin ardından Huzurevi'ne geçerek Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Yıldırım herhangi bir istek ve şikayetleri olup olmadığını sordu. Vali Yıldırım, daha sonra Huzurevi sakinlerinden Neşe Çetiner’in yapmış olduğu Ahşap ve Seramik Boyama sergisini gezdi.

 

Haber / Özge MERİÇ