Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İYİ Parti Çerkezköy Beleidye Başkan Adayı Dr. Ali Çolak, Doğa Koleji, İrmet Hospital Hastane

GÜNDEM 10.01.2019 19:57:00 0
Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Çerkezköy Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Süleyman Karakulak, Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç, Türkçe Öğretmeni Tuğçe Pınar Ağırbaş ve ortaokul öğrencileri Melis Can, Hayat Çetin, Ali Emir Özşerbetli ile Mehmet Ali Toprak, Gazeteci Şaban Kardeş ve tüm gazetecilerin gününü kutladı. Çerkezköy Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç, gazetecilerin kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koştuklarını ve gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet ettiklerini söyledi.

 

 

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

 

20 yıldır gazete çıkardıklarını, işlerini severek yaptıklarını belirten Gazeteci Şaban Kardeş de öğrencilere “İleride hangi mesleği yaparsanız yapın severek yapın” tavsiyesinde bulundu. Gazetecinin  geçmişini bilip geleceğine yön veren kişi olduğunu söyleyen Kardeş, bir gazetecinin dürüst, eğitimli olması gerektiğini ve bol bol kitap okuması gerektiğini kaydetti.

 

İRMET’TEN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan ile Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Dilek Burçin Biçer de saat 11:30’da gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilerin her geçen gün büyüyen Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağladığını belirterek Gazeteci Şaban Kardeş ve basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Alkan ve Biçer, gazetecilerin, insan odaklı, kamusal bir hizmet yaptığını belirtti. İnsanların işgal ettikleri makamların hakkını vermesi gerektiğini kaydeden Alkan ve Biçer tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

 

MİNİKLERDEN ANLAMLI ZİYARET

 

Çerkezköy’de bulunan Ayçiçeği Anaokulu öğrencileri de okul kurucusu Pınar Genç ve öğretmenler Esra Bal ve Gönül Bikeç ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kendi hazırladıkları çiçekleri basın mensuplarına sunan minik öğrenciler 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Tesisi gezen minik öğrenciler gazetenin hazırlanma aşamasıyla ilgili de bilgiler aldı. Minik öğrencileri bu ziyaretinin kendileri için çok anlamlı olduğunu söyleyen Gazeteci Şaban Kardeş de bu ziyaret dolayısıyla minik öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

MİLLETVEKİLİ YÜCEER DE GAZETECİLERİ UNUTMADI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla partililerle birlikte saat 14:00’da gazetemizi ziyaret ederek Gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. Kardeş’e çiçek takdim eden Milletvekili Yüceer, Kardeş nezdinde tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

“BAKANLIKTAN YAZI İSTEDİM, YOK”

 

Ziyarette konuşan Milletvekili Yüceer, termik santral konusunda Şaban Kardeş’in çok önemli katkılarının olduğunu ifade ederek “Sonucunu bekliyoruz hala. İnşallah bir seçim oyunu değildir. Termik santral iptal edildi diye 2 satırlık açıklama ile bu işler olmaz. Termik santralin iptal edildiğine dair bakanlıktan belge istedim, yok. Büyükşehir Belediyesi’ne gelen herhangi bir bilgi yok” dedi.

 

“HAYRABOLU YOLUNU GÜNDEME GETİRDİ”

 

Tekirdağ-Hayrabolu yolunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada 4’ü çocuk 8 kişinin hayatını kaybettiğini anımsatan Yüceer, kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı diledi. Hayrabolu yolunu yıllardır gündeme getirdiklerini dile getiren Yüceer, “İktidar 2005’ten beri bu yolu dillendiriyor. Aradan 14 yıl geçti. Sadece bin liralık bir kaynak aktarılıyor, o da proje düşmesin diye. Yapamıyorsanız biz yapalım dedik. Büyükşehir belediye başkanımız Karayollarına ‘Biz yetkiyi verin, biz yapalım’ dedi. O da yok. 14 yıldır istismar ediyorlar. Ortada yapılan bir yol yok. Yapılmadığı gibi bir ödenek de ayrılmıyor. Ben milletvekilliği sürem boyunca Hayrabolu yolunda çok yakınımı kaybettim. Pek çok vatandaşımız o yolda hayatını kaybetti. Yazık değil mi o insanlara? Belki o yol yapılsaydı insanlarımızı kaybetmeyecektik” dedi.

 

BAŞAKŞEHİR KOLEJİ’NDEN ZİYARET

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapaklı’da eğitim öğretim veren Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, İdari İşler Müdürü Ömer Sayın, Halkla İlişkiler Müdürü Fikriye Gülverin ve öğrenciler Eylül Özbey ile Edanur Bursalı da gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, gazetecilerin zor bir mesleği icra ettiklerini ifade ederek “Bugün sizinle hem tanışmak hem de Gazetecileri Gününüzü kutlamak istedik” diyerek Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette öğrenciler basın mensuplarına günün anısına hediyeler verdi.

 

 

“MESLEK HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çerkezköylü hayırsever Serkan Karagöz de “Kamuoyunu bilgilendirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki meslek hayatlarınızda da başarılar diliyorum” dedi.

 

 

TOKATLILARDAN ZİYARET

 

Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kar, İsmail Çelebi ve Adem İçli ile birlikte dün saat 16.00’da gazetemizi ziyaret eden Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Bünyamin Demir de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

“GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK”

 

Marmara Haber Gazetesi ve Çerkezköy Haber Gazetesi’ni yakından takip ettiklerini dile getiren Bünyamin Demir “Gazetecilik zor bir meslek. Her koşulda özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatınızda başarılar dileriz” dedi.

 

ÇOLAK’TAN ZİYARET

 

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Çolak da gazetemizi ziyaret etti. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını dile getiren Çolak, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Seçimlerle ilgili de konuşan Çolak Çerkezköy’de güzel işler yapmak istediğini belirtti. Herkese eşit mesafede, en sağlıklı, doğru, makul hizmetleri yapmaya çalışacağını dile getiren Çolak, Çerkezköy’ü çok güzel yerlere getireceğini söyledi.

 

ÇİÇEK VE PASTA GÖNDEREREK KUTLADILAR

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji, Tekirdağ Uzmanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Güçlü Saray Yapı A.Ş. de çiçek göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Uğur Okulları ile Pera Pastaneleri de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla pasta ve tatlı gönderdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU