Tarifsiz acı!

Tekirdağ-Hayrabolu karayolunun Ortaca Mahallesi'nde kontrolden çıkarak Ortanca Köprüsü'nden dereye uçan otomobilde hayatını kaybeden Pınar Aldemir ve çocukları Seyit Abdullah Aldemir (5),  ile 4 aylık Emir

GÜNDEM 9.01.2019 16:55:00 0
Tarifsiz acı!

Tekirdağ’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 8 kişiden 24 yaşındaki Pınar Aldemir ve 5 yaşındaki oğlu Seyit Abdullah ile 1 yaşındaki bebeği Emir Umeyr bugün Kapaklı’da sonsuzluğa uğurlandı.

 

FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

 

Tekirdağ Cezaevi'nde tutuklu olan babası Hakan Öner'i ziyarete giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Pınar Aldemir ve çocukları için Mimar Sinan Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılınırken, aile fertlerinin feryatları yürekleri dağladı. Pınar Aldemir’in ayakta durmakta zorlanan eşi Ali Aldemir, eşi ve çocuklarının tabutlarına sarılarak gözyaşı dökerken, Pınar Aldemir’in Tekirdağ Cezaevi’nde tutuklu bulunan babası Hakan Öner de kızı ve torunlarının cenazesine jandarma eşliğinde katıldı. Kazada anne ve babası ile kızını ve 2 torununu kaybeden Hakan Öner, cenazede güçlükle ayakta durabildi.

 

YAN YANA SONSUZLUĞA UĞURLANDILAR

 

İkindi namazının ardından Pınar Aldemir ve çocuklarının cenaze namazları ayrı ayrı kılındı. Cenaze namazının ardından anne Pınar Aldemir ve çocukları Kapaklı İlçe Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

 

BABA VE ÇOCUKLARI DA SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Aynı kazada hayatını kaybeden Pınar Aldemir’in dedesi Mustafa Öner (65) ve babaannesi Ayşe Öner (67) Uzunköprü’ye bağlı Kiremitçisalih köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Pınar Aldemir’in aynı kazada hayatını kaybeden eniştesi Erkan Arslan ve kuzenleri Buğra Barış ve Buğlem Arslan da Uzunköprü Bey Mahalle Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından yan yana defnedildi.  Feci kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Erkan Arslan'ın eşi Zehra Arslan'ın da geçtiğimiz cumartesi günü kansere yenik düşerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Lise öğrencisi Buğra Barış Arslan'ın sınıf arkadaşları cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. 5 yaşındaki minik Buğlem Arslan’ın tabutunun üzerine de tülbent serildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU