Ergene'de Gençlik Derneği açıldı

Ergene Gençlik Derneği, Sağlık Mahallesi'nde törenle açıldı. Derneğin açılış törenine katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Gençlerden oluşan derneğimizin Ergenemize hayırlÄ?

GÜNDEM 9.01.2019 16:00:00 0
Ergene

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesinde Ergene Gençlik Derneğinin açılışına katıldı. Başkan Yüksel, açılış kurdelesini Dernek Başkanı Yunus İpek ile birlikte kesti.

 

HER ZAMAN GENÇLERİN ARKASINDAYIZ

 

Ergene’de gençlerin öncelikle sosyal, kültürel ve eğitim alanında faaliyet göstererek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Bireysel ve toplumsal gelişimlerine yardım edip, topluma faydalı bireyler olarak kazandırmayı hedefleyen Ergene Gençlik Derneğinin açılışını yapıyoruz" dedi. Başkan Yüksel açılış kurdelesinin kesimi öncesinde yapmış olduğu konuşmasında, "Ergene Belediyesi olarak her zaman gençlerin arkasında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ergene’de ki genç kardeşlerimizin böyle güzel bir dernek açmalarını memnuniyetle karşılıyorum, Ergene Belediyesi olarak her zaman desteklerimiz ile gençlerimizin yanındayız. Derneğimizin Ergene halkına, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

AÇILIŞ KURDELEDİNİ KESTİLER

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Gençlik Derneği Başkanı Yunus İpek ile açılış kurdelesini birlikte keserek derneği ziyaret etti. Başkan Yüksel Ergene Gençlik Derneği kütüphanesine kitap hediye de etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE