Muhtarlık binası yenilendi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Yavuz Mahallesi Muhtarlık Binası yenilendi. Süleymanpaşa Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Şehrimizi baştan aşağı yenilemeye devam ediyoruz. Kent mobilyaları

GÜNDEM 9.01.2019 15:31:00 0
Muhtarlık binası yenilendi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova, 100. Yıl, Çınarlı, Aydoğdu ve Ertuğrul Mahallesi’nden sonra Yavuz Mahallesi Muhtarlık Binası'nı da yeniledi. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen zemin çalışması ile bir gün içinde hazırlanan yere modern konteyner muhtarlık binası tır ile getirilip vinç aracılığı ile yerleştirildi.

 

YENİ BİNADA HİZMETE GİRECEK

 

Yavuz Mahallesi’nin yeni muhtarlık binası ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Şehrimizi baştan aşağı yenilemeye devam ediyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanan yerlerde üst yapıda yaptığımız işler vatandaşlarımız tarafından oldukça beğeniliyor. Kent mobilyaları ile de üst yapıyı süslüyoruz. Muhtarlık binalarımız da taksi duraklarımız, otobüs duraklarımız, kitaplıklarımız, emzirme kabinlerimiz gibi kent mobilyası olarak şehrimize yeni bir hava katıyor. Yavuz Mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Önümüzdeki günlerde yeni binasında hizmete girmesi beklenen Yavuz Mahallesi Muhtarlığı'nın Ruşen Güneş Caddesi’nde (Pazar Sokağı) yer aldığı belirtildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE