Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Demokratik toplumların olmazsa olmazı olan basÄ

GÜNDEM 9.01.2019 14:57:00 0
Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi

Kahvaltının ardından konuşan İlçe Başkanı Diler, “Demokratik toplumların olmazsa olmazı olan basın, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır. Yaşamakta olduğumuz bilgi ve bilişim çağı, yaşanan bilgi kirliliği, kamuoyunun doğru, eşit, adaletli bilgilendirilmesi hususu bu önemi daha da artırmaktadır” dedi.

 

“HAYATİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR”

 

Basın mensuplarının halkın kanaat ve beklentilerini tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli, hatta hayati bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Diler “Her an, her yerde büyük bir özveriyle görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahidiz. Yerelden ulusala, uluslararasına, çok sayıda önemli organizasyona, güven içerisinde başarılı tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları vardır. Basın çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Diler “Basın çalışanlarımızın, zorlu yolları, fikirleriyle, kalemleriyle aydınlatmaya devam edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Daha iyi çalışma imkan ve koşullarına kavuşmaları temennisiyle, tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU